Contact | Mobiel : 06-50670645 | Fax: 0546-864456 | Winkelwagen |
Balance
sealt
leak

De belangrijkste kenmerken van Ride-On

Ride-ON

Met het topmerk Ride-On heeft Haselhoff BandenService één van de meest aansprekende merken in huis op het gebied van Bandensealant & Balancer.

Ontdek de voordelen van een bandensealant en balanceergel gecombineerd in één formule

Bescherming tegen lekke banden en klapbanden, langer behoud van een juiste bandenspanning, minder bandenslijtage: een ideaal? Ride-On Tire Protection maakt deze eigenschappen haalbaar voor elke band.

Dit hightech bandenafdichtingsmiddel maakt banden beter en biedt verschillende oplossingen in één:

pijl  Anti-lek werking

pijl  Banden behouden langer de juiste spanning

pijl  Balanceert banden op hydrodynamische wijze

pijl  Verbetert de rolweerstand en vermindert trillingen en lawaai

pijl  Koelt banden werking

pijl  Banden slijten gemiddeld 25% minder

Deze eigenschappen maken Ride-On een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor onder andere geluiddempende banden, run-flat banden, sealants zonder balancerende eigenschappen, een reparatiekit en balanceerpoeders of -loodjes. Omdat Ride-On preventief werkt kunt je bij een inrijding gewoon doorrijden. De sealant zit al in de band en dicht het lek onmerkbaar: binnen seconden en vrijwel zonder drukverlies. Sta dus niet meer stil bij een lekke band!

Een formule voor elk voertuig

Ride-On biedt een ruim assortiment formules die specifiek zijn ontwikkeld voor de behoeftes van elk voertuig. Of je het nu gebruikt in je motor, auto of SUV, in nieuwe banden of gebruikte, off-road of on-road, wij hebben wel een formule die voor je werkt. De sealant op waterbasis, verrijkt met Twaron vezels die zes keer sterker zijn dan staal, wordt in de band aangebracht via het ventiel of tijdens de bandenwissel. Het vormt een beschermende laag die zich hecht aan het loopvlak van de band - en nergens anders: geen resten op velgen of ventielen.

Milieuvriendelijker en zuiniger rijden

Hier bij Ride-On zijn we toegewijd om meer wegveiligheid, minder kosten en minder schade aan het milieu te realiseren. Wanneer banden een optimale spanning kunnen behouden en perfect gebalanceerd zijn, is er minder rolweerstand. Daarmee verminderen ook bandenslijtage en brandstofverbruik. Banden gaan langer mee en stoten minder schadelijke rubberfijnstof uit.

Zuiniger, veiliger en duurzamer rijden met Ride-On Auto

Ride-On voor auto's, bestelbussen, aanhangers en SUV's

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On: een revolutionaire bandensealant die banden balanceert en verandert in zelf-reparerende banden. Speciale Twaron vezels, zes keer sterker dan staal, dichten lekken in het loopvlak tot 6,4 millimeter in diameter automatisch af. Binnen enkele seconden en zonder merkbaar drukverlies! De hightech gel op waterbasis vormt een sealende laag op het loopvlak, aan de binnenzijde van de band. Deze laag koelt, sealt en balanceert de banden automatisch en blijft jarenlang actief. Met Ride-On in uw banden bent u altijd veilig op weg. U profiteert van:

pijl   Bescherming en veiligheid: de speciale anti-lek werking voorkomt lekke banden;

pijl   Comfort: banden worden continu gebalanceerd voor een soepele rit;

pijl   Duurzaamheid: Ride-On vermindert bandenslijtage en brandstofverbruik.

Al met al Ride-On Verminderd brandstofverbuik, en verleng de levensduur van banden!

Mocht bovenstaande uw niewschiergheid hebben gewekt, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u hierover een op maat gemaakte offerte maken.!